Milla drar ut på tiden, låter den rinna som sanden genom ett timglas

Publicerad 16.11.2017 kl. 19:48

Hej, vad glad jag blir av frågorna i inlägget här under. Nåt annat som gör mig glad är fjärde numret av Posterstories. Novellen Silver som jag skrivit och vars skumsvampar och omvända klocka blivit bildsatta av Ulla Donner.

Det känns som om Silver är en baby jag fått vara med om att förverkliga. Det är både skrämmande och eggande att vem som helst kan läsa texten och känna det ena eller andra. Det är som med Quercus rubra i Människohundarna - en minidebut som ändå kan få rymdlika proportioner i min föreställningsvärld. Det är helt fånigt vad känslig jag blir i text, som ett ständigt hot om att smälta ihop och bli en blöt fläck.

Just nu är jag på väg hem från Viirus där jag besökt en plats de kallar döden, i the Baltic circle afterlife. Hoppas ni har det bra. För att få tag på ett exemplar av Silver får du följa uppladdningarna på Posterstories Instagram.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

Söstra mi är min bokhylla, min skrivmaskin. Mellanrummet där jag möter en syster jag aldrig haft.

Hanna Sofia, 25. Litteraturvetare, frilansare, går författarutbildningen Litterärt skapande. Helsingfors.

hylostal@gmail.com

Portfolio

Nyckelinlägg
favoritböcker 2016
favoritböcker 2015
favoritböcker 2014
favoritböcker 2013
tre bästa böcker
varför söstra mi
börja skriva
till dig som skriver
min åboguide

Kategorier
läst 2017
läst 2016
läst 2015
läst 2014
litterärt skapande
kulturmånad
resväska